Reiseklar.

Fytti katta, så vakkert livet er. Det er klart jeg har dårlige stunder, klart jeg er sur og trist, gråter og er sint - men stort sett er jeg lykkelig. Spesielt når jeg sitter på toget mot flyplassen og ser på fjorden som stråler. Ja, for hjembyen stråler i dag, fjorden stråler, til og med landsbyen i høyden der borte stråler. Det er herlig senhøstvær, og med Lykke Li, med han som er så flott sine "jeg elsker deg" i baktankene og med en langhelg i London foran meg, er livet virkelig tipp-topp-tommelen-opp.

Kærleikur.

Jeg hører mennesker prater om forelskelse, og jeg innser hvor forbanna heldig jeg er.

Jeg har aldri vært så forelska i noen før som jeg er i deg. Jeg tror jeg elsker deg. Du er helt perfekt, jeg kan ikke ønske meg noen bedre enn deg. Du er så flott.

Han sier jeg er julenissen i julekalenderen, jeg er den store sjokoladen man får på julaften. Han sier han hadde vært forelska i meg selv om jeg hadde vært en siklende rullestolbruker, og selv med ulempene det innebærer. Han sier at jeg er diamanten hans og når han er full sier han at han kan se for seg at det blir oss to for alltid. Han kan se for seg at det er vi som får barn sammen og som bor sammen, jobber sammen, ligger sammen. Han sier at han elsker å sove med meg, fordi han elsker å våkne med meg. Han elsker å åpne øynene og se meg. Han elsker å komme for seint til skolen fordi jeg holder han igjen i senga. Han elsker å sove med meg. Waking up with the prettiest girl in Oslo, skriker han høyt i øret mitt når vi kjører. Og i hele verden, sier han.

Og det beste er når jeg ser det i øynene hans. Det beste er når jeg ser hvor forelska han er når han ser på meg. Det beste er at tusen såpebobler sprekker i magen min når jeg ser det. For jeg er også forelska. Jeg er så jævlig forelska.

Zzz.

Sengetøyet var rent, jeg var ren og jeg la meg tidlig. Det ga meg en ryddig følelse – en god følelse jeg ikke hadde følt på en stund. Så banket det på balkongdøra – og han som er så flott sto utenfor der. Jeg tok et teppe rundt meg og åpnet, kysset han og spurte hvordan i helvete han kom seg opp til balkongen. Så lå vi i det rene sengetøyet, pratet, lo og sov. Og da klokka ble halv fire, og det var et par timer til jeg skulle stå opp, våknet han så vidt, kysset meg og dro. Hjem. I sin egen bil, for første gang på mange uker.