Without you.

Øynene var tørre etter gråt og nesa hadde sluttet å renne, men hele kroppen bar preg av at hun ikke lenger klarte å fortrenge fremtiden. Hun innså hva som er i ferd med å skje og hvordan livet i alle fall ikke vil fortsette i fremtiden. Hun hadde nettopp hatt en av de siste kveldene hos frøken stripegenser på en god stund, hvor de igjen oppførte seg som sjuendeklassinger, og i det de begynte å prate om hvordan det vil bli å ta farvel med frøken stripegenser på flyplassen, innså hun innså at lykken i dag var så stor at viten om at den snart ville forsvinne, ødela den.

Fineste, kjæreste stripegenser skal flytte - og når hun kommer tilbake vil alt være annerledes. Fineste, kjæreste stripegenser, som skvetter og reagerer og roper og danser. Som ler og klemmer og setter på musikk - høyt, høyt, høyt.

Og det knakk for henne da hun innså at det kanskje aldri ville bli fler kvelder fylt av Sing Star med Westlife, The Darkness og Atomic Kitten. Kanskje aldri fler kvelder med Dumle, Tyrkisk Pepper og Pepsi Max. Aldri mer oss, slik de var i dag.

Gråten kom av frykt, savn og kjærlighet. Alt er midlertidig, og om to måneder vil ingenting være det samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar