Indian Night.

Jeg møtte frøken indiaski og frøken haremsbukse utenfor Rimi. Har du tatt på deg saree? Så flott! Så handla vi det vi skulle ha og kjørte hjem igjen. Alle fikk bindi i panna og en pakke med beedi, sigaretter i indisk stil. Vi satte på soundtrack-cd'en til filmen jeg, frøken enhjørning og frøken prikkeskjørt hadde sett i Mumbai, og så var det tid for matlaging. Paneeren hadde jeg laget dagen før, og var nå pakket inn i en t-skjorte i kjøleskapet. Vi kokte ris og varmet opp masalaen, og kom til det mest spennende; vår egen chapati. Vi satt på gulvet og hadde ingen anelse om hvor mye salt og vann vi skulle ha i forhold til melet som var igjen i kjøkkenskapet, så vi prøvde oss fram og stekte de som små pannekaker til slutt. 

Måltidet ble spist med hendene, og det smakte utsøkt. Paneer tikka masala, med chapati. Senere satt vi oss ut for å prøve beediene, og prata i timevis om livet, venner og tiden vi har kjent hverandre. Deilig.

Timene løp fra oss, og frøken haremsbukse fikk ikke prøvd sareen min, vi fikk ikke sett 'Om Shanti Om' eller drukket masala chai, men dette var jo bare Indian Night nummer 1. Så vi har mange nye sjanser med Indian Night 2, 3 eller 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar