Sol i sinnet.

På toget pratet vi om drama. Om dyrehagen vår, men etter å ha kjøpe nye piercinger, tenkte vi ikke mer på det. Trikken til frøken olajakkes fine, fine hjem. Hovedstaden er så vakker i vårsola. Alt er så vakkert i vårsola.

Da jeg kom hjem, tok det èn telefonsamtale før jeg satt på sykkelen mot frøken stripegenser, som lagde salat og fortalte hemmeligheter. Frøken rødtelt kom også, og i bilen hørte vi på den nye yndlingssangen deres. Koffor er Gud så sein? Koffor er Gud så stein? Vinden blåste i håret og bassen hørtes nok i hele nabolaget. 

Etter frøken stripegenser dro, kjørte jeg og frøken rødtelt for å kjøpe sjokolade. Vi satt oss ved vannet, og fikk en liten flokk med barn etter oss. Kan vi få russekort? Det kunne de. Så kom vannpipegutten også - som hadde syklet. Etter prat med herr hippiebriller, fant han ut at de var på andre siden av vannet. Så sykkelstapperen stappet sykkelen inn i bilen og frøken rødtelt kjørte oss til andre siden, hvor månemannen, herr six-pence og herr hippiebriller nesten hadde spist opp pølsene. Da herr hippiebriller vant øl-konkurransen, dro vi hjem igjen, frøken rødtelt og jeg. Så på litt av den feministiske, afrikanske filmen og hjalp lillebror med fremførelsen av en sang. 

Sol ute, sol inne. Sol i hjertet. Sol i sinnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar